top of page

Over mij

Mijn naam is Caroline van Wijhe. Pak 'm beet 10 jaar geleden was dat nog Caroline de Boer, maar toen kwam ik mijn huidige man tegen. Toen was de kogel door de kerk en ik wist hem te strikken om in het huwelijksbootje te treden met me; ik vond trouwen geweldig en ik vond het dan ook echt jammer dat ik het maar één keer zou doen (dat is de intentie tenminste). Trouwambtenaar zijn, dat zou toch geweldig zijn! Sindsdien had ik als stille droom om trouwambtenaar te worden. We (mijn man, drie kinderen en ik) verhuisden naar Lochem, en tot mijn grote vreugde was er een vacature! De rest is geschiedenis.  

Ik werk binnen de gemeente Lochem als buitengewoon ambtenaar, dus trouw je in Lochem? Zoek me even op bij de website van de gemeente. Trouw je daarbuiten en wil je graag een zelfstandig trouwambtenaar? Neem dan contact met me op. 

IMG_20210222_115227_edited.jpg
F.-Silverman-Jeweler-.jpg

H               et zit 'm in de kleine dingen

Om een goed verhaal te vertellen, moet je goed luisteren. Daarom spreken we twee keer af; één keertje om kennis te maken, en één keer om jullie verhaal goed op te tekenen. Zo leren we elkaar écht kennen, ik jullie en jullie mij. En natuurlijk  bel ik met jullie getuigen, ouders, broers, zussen en andere aanverwante artikelen, want hoe kom ik anders aan alle gênante details*? 

*Disclaimer: alle gekheid op een stokje, want ik vind dat een trouwtoespraak op een opbouwende manier moet reflecteren wie jullie zijn en hoe heerlijk jullie liefde is. 

bottom of page